Utazás / Látnivalók rovat
Tanácsok - Látnivalók - Útleírások

Linkajánló
Nyár, napfény, Dél–Karintia
Mediterrán klíma, sok-sok napsütés, csodálatos alpesi táj és lélegzetelállító látványosságok – Karintiában megtalálható minden, ami egy jól sikerült üdüléshez szükséges.
Kulináris élmények nyáron
Amikor a borvidéken beköszönt a tavasz a 8 stájer bor útvonal mentén található, mintegy 4000 hektáron elterülő szőlőskertek zöldbe és a virágzó gyermekláncfűtengernek köszönhetően vidám sárgába borulnak.
Üdülés a gyermeküket egyedül nevelő szülők és gyermekeik számára
Manapság egyre több szülő neveli egyedül gyermekét. A Családi Üdülés Stájerországban szövetség immár két éve kínál testre szabott üdülési ajánlatokat ennek az egyre növekvő célcsoportnak.
Wellness férfiaknak és a csokoládé mániákusainak
Köztudott, hogy a hölgyek az ápolt, jó illatú és tetszetős külsejű férfiakat kedvelik. A férfiak krízise nagy valószínűséggel a fenntartó szerepkör háttérbe szorulásának, elvesztésének tudható be, valamint annak, hogy a kapcsolatok piacán nem számítanak elég attraktívnak.
Feledhetetlen nyári élmények
Nincs is szebb a felhőtlen, gondtalan nyaralásnál, amikor igazán kikapcsolódhatunk, elengedhetjük magunkat. Ha kedvünk támad jódlizhatunk, táncolhatunk, elmélázhatunk a színek játékán vagy végtelenül romantikussá válhatunk.
Túrázás és séta az alpesi virágok és a gyümölcsfák virágzása idején
Stájerország legmagasabb hegye, a csaknem 3000 méter magas Dachstein, hegycsúcsaival és alpesi mezőivel nyáron is ideális feltételeket kínál a sportoláshoz – mindenek előtt a túrázáshoz.
Kerékpározás: vallási és kultúrtörténeti témákkal a középpontban
A kerékpározás nemcsak az egészséges mozgás miatt kedvelt időtöltés, hanem a túrák során felfedezhető érdekességek miatt is. Idén 4 egyedülálló lehetőség kínálkozik a kerékpározás szerelmeseinek Stájerországban.
Duna-Ipoly Nemzeti Park
A nemzeti parknak ezek a részei meglehetősen zavartak, hiszen alig pár kilométerre fekszenek Budapest északi határaitól, ezért a fővárosiak kedvelt kiránduló- és pihenőhelyéül szolgálnak.
legelső oldal előző oldal1 2
© halmaz.hu