Utazás / Tanácsok rovat

Linkajánló
Blind Booking: kedvezményes foglalások véletlenszerűen kiválasztott célállomásokra
Az Blind Booking elsősorban azon kalandvágyó utazók számára vonzó, akik nem egy meghatározott célállomásra szeretnének eljutni. A szolgáltatás lényege, hogy a Légitársaság foglalási rendszere 19 eurós ártól egy véletlenszerűen kiválasztott célállomásra, egy európai nagyvárosba biztosít repülőjegyet.
Félidőben a vakáció
Éppen csak lecsengett a vakáció kitörése feletti eufória a gyerekek, és a riadalom a szülők részéről - utóbbit az a dilemma okozza sok családnál, hogy a szülők munkaidejében nem megoldott a gyerekek napközbeni elhelyezése, vagy akár csak napi programjának megszervezése.
Még mindig kevés magyar köt utazási biztosítást
Tízből kevesebb, mint három magyar köt utazási biztosítást, amikor hosszabb-rövidebb utazásra indul. Pedig az utazás során többféle veszéllyel kell szembenéznie az utazóknak, melyek kapcsán jobb az előrelátás.
Humanitárius turizmus Afrikában
A humanitárius turizmus egy olyan újfajta, Magyarországon eddig ismeretlen utazási, nyaralási lehetőség, melyben minden résztvevő aktív módon pihenhet, és egy olyan életre szóló emberi és egyben autentikus afrikai élményben lesz része, mely a mára már-már sablonossá vált klasszikus, előre megtervezett és gyakran egysíkú utazásokkal szinte összehasonlíthatatlan.
Kerékpáros klub alakult Újbudán
Csütörtökön megalakult a Magyar Kerékpárosklub Dél-Budai Területi Csoportja. Alapítói főként a XI. kerületben tevékenykednek a kerékpáros közlekedés feltételeinek javításáért, illetve oktatási és szemléletformálási célokért.
Miért jó, ha ismered az étterem tulaját?
Rengeteg oka van, de most nézzük a legfontosabbakat. Az egyik az, hogy mikor elmész a haverod azaz a tulaj éttermébe, nem szolgálják fel neked az előző vendég tányérjáról visszamaradt díszítést...
Az utazásról
Ha a buszokon öntudatlanul semmibe bámuló arcok valójában épp gondolkodó elméket takarnak, Magyarország szellemi energiái minden bizonnyal a BKV járművein koncentrálódnak.
Nyári utazások - hivatalosan és turistaként
A nyár az utazások évadja. Utazunk hivatalosan és turistaként, utazunk repülőgépen, személygépkocsival, autóbusszal, vonaton, folyami és tengeri hajón, külföldi városokban villamossal, trolibusszal, metrón, autóbusszal, taxival. Nehéz átgondolni is, hogy eközben mi mindenre kell felkészülnünk, de tegyük meg, mert sok kellemetlenséget elkerülhetünk.
1 2 következő oldal utolsó oldal
© halmaz.hu